Támogatás
Ingyenes kezdés · Nem kell fiókot létrehozni · Az adataid az iCloudodban maradnak
Kérdések
- Kell az alkalmazás azoknak, akikkel megosztok?
- Igen — és egy iCloudba bejelentkezett iPhone.
- Működik offline?
- Igen. A változások szinkronizálódnak, amikor újra online leszel.
- Kell fiókot létrehoznom?
- Nem. Az Apple-fiókod elég.
- Szabályozhatom, ki szerkeszti a listát?
- Igen — személyenként szerkesztés vagy csak megtekintés.
- Felhasználják valamire az adataimat?
- Nem. Soha nem hagyják el az iCloudodat.
- Működik a Premium a családomnak?
- Igen, az Apple Családi megosztáson keresztül.
A listáid a tieid.
A Sepikónak nincsenek szerverei és nincsenek fiókjai. A listáid a saját iCloudodban vannak, és az Apple szinkronizálja őket az eszközeid között. Soha nem látjuk őket, mert nincs honnan látnunk.